Anda Suka Blog Ini?

::Followers::

Thursday, August 28, 2008

Personality

He is En.Aziz. Very creative, inovative, and proactive lecturer. Always doing inovation in counselling. Talkative and empathy lecturer. Close ngan semua students. He is good lecturer. Dorongan minima very the banyak. Who wants...package of domain, training for students..he is.,(bhs rojak apa la aku guna ni)
Klik here for information about him
He is a good and best lecturer. I'm respect of him because he is congruent and real person that i meet. He is the idol of Counselling students- He is Dr Ahmad Jazimin Bin Jusoh.

Assalamualaikum. Pada pagi yang memberi celik akal ini, sambil bersama klien Ym (practise, walaupun aku tidak ada sijil kaunseling lagi) aku ingin mencoretkan sesuatu sebagai perkongsian
3.30 am..im still can't sleep because im took a nap at 9.00 pm..and woke up..huhu

10 comments:

Zero Pain said...

hati2 dengan penggunaan bahasa..kalo nak wat bLog ni better make sure u use bahasa yang orang faham n betul n tak wat orang komen..

gunekan monobahasa untuk lebih mudah..tapi kalo bLog ni utk diri sendiri je xpe je hentam kromo..

n Lagi satu muzik 2 agak mengganggu..kalo nk letak sgt pastikan leh adjust volume..

AFITI said...

tq bro...btul jgk apa abg lobo ckp..ok..nnti edit balik..insyaAllah..

Anonymous said...

Seronok dan bangga saya lihat usaha Afiti. Bagus. Teruskan. Bukan mudah nak bangunkan blog sendiri. Saya walaupun dah ada blog,tak berupaya nak up date. Tahniah!!! Saya sangat suka.

Anonymous said...

Seronok dan bangga saya lihat usaha Afiti. Bagus. Teruskan. Bukan mudah nak bangunkan blog sendiri. Saya walaupun dah ada blog,tak berupaya nak up date. Tahniah!!! Saya sangat suka. - DR JAZIMIN

afiti said...

sekadar mgisi ms lapang dr..timer kasih sudi singgah kt blog sy.,u're my teacher

WDEP said...

Baguslah isi masa lapang dengan buat blog. Daripada buat perkara yang tak bermanafaat better menyampaikan mesej melalui blog.

AFITI said...

btul tu Dr...waa..dah ada blogspot lak..hehe..tahniah Dr-Jazimin..so..sama2 la berblog..sebagai perkongsian dan wadah yang disalurkan..apatah lagi Dr..orang yang banyak ilmu..sesuai benarlah..kongsi ilmu2 dan kepakaran realiti terapi dalam blog pula tentang ilmu-ilmu dr tu...nnti blh sy buat rujukan pula..sbb sy nk ikut jejak Dr.ni..u'r my idole..sy sokong..eyah..caiiyoook WDEP@Dr.Jazimin..hehe

Anonymous said...

Hi every one, wonderul site I have found It very useful and it's helped me so much
I hope to contribute & guide other users like this board has helped me

_________________
[url=http://iphoneusers.com]unlock iphone[/url]

Anonymous said...

I just added your website on my blogroll. I may come back later on to check out updates. Excellent information!

Anonymous said...

Really great article with very interesting information. You might want to follow up to this topic!?! 2011

::Window Shopping, Trendy and Design::

Doaku

http://www.youtube.com/watch?v=pLv-Nnr8XhI&feature=player_embedded#at=42