Anda Suka Blog Ini?

::Followers::

Thursday, August 21, 2008

Anugerah

Alhamdulillah..blog ini telah kembali normal kerana akibat kekangan yang berlaku. Kekangan teknikal. Kekangannya, aku tersilap tukar layout, alang-alang ingin canggih tapi tersasar canggihnya, semua item-item di tepi hilang. Susah juga akhirnya kembali. Kejadian berlaku apabila dialih bahasakan ke bahasa Inggeris. Sebelum ini dalam B.Melayu jadi sukar pula kerana seperti juga dalam telefon. Jika dialih bahasanya menjadi pening yang biasa aturan guna dalam bahasa Inggeris ditukar menjadi Bahasa Melayu. Namun, baru aku faham, alat jika diguna dalam BI jadi lain, Tapi kalau membaca jurnal ke, artikel kalau boleh dan paling suka dalam B.Melayu. Baru sedar kadang-kala BI memang penting dalam kendalikan alat. Apapun, aku risau juga akibat aku frust masa form 5, BI aku makin menjadi seperti sekarang. Sederhana. Al-kisahnya, masa trial aku dapat A, tetapi, exam sebenar aku dapat B. aku frust terus sampai usia aku 21 tahun. Sekarang aku beransur-ansur untuk mempelajarinya kembali memandangkan aku perlu pergi melangkah jauh perlu dengan Bahasa Inggeris.

4 comments:

Hertiny binti Laiman said...

Salam Dik,
Adoi..akak pun hari tu mcm tu juga..ilang sume data kena buat semula...waaaaaa

.... said...

huhuhu..sob-sob...

neeziee said...

takde backup?

Zahrina said...

salam ziarah...
syukran sudi lawat blog ana...
blog ny juga bnyk manfaat...
smua data ilang???
patutla x jmpe cmmnt box....
hurmm, so,
ana bgi cmmnt kat cni je la yerk...
kta blog ade 4, lgi mne erk?? x reti la nk cri...
ldi satu, bleh ana linkkn blog nyh???
k,tu sje, wassalam....

::Window Shopping, Trendy and Design::

Doaku

http://www.youtube.com/watch?v=pLv-Nnr8XhI&feature=player_embedded#at=42