Anda Suka Blog Ini?

::Followers::

Sunday, November 29, 2009

Saya Akan Jadi Cikgu

Assalamualaikum.

Tidak lama lagi saya akan melangkah ke alam kerjaya. Semester hadapan, saya akan berpraktikal di SMK Tengku Idris Shah, Kapar, Selangor sebagai guru pelatih Bimbingan dan Kaunseling. Segala laporan berkaitan pengalaman sebagai guru praktikal, kehidupan seorang guru latihan Bimbingan dan Kaunseling akan saya kumpulkan di blog ini..InsyAllah. sila klik Saya Cikgu

Doakan kejayaan saya. Sekarang musim cuti. Saya tidak pulang ke kampung. Ada beberapa agenda yang saya akan laksanakan dan selesaikan. Doakan kejayaan diri ini dan semoga anda juga mendapat kejayaan yang berkat daripada Allah SWT.Ameen. Sesungguhnya hidup ini, adalah perjuangan yang tidak pernah sudah, dan penyudahnya akhirat kelak. Ameen.


Apa kaitan dengan gambar baju ini? Saya andaikan saya ingin menyarung baju yang profesional ini kelak ketika berada di sekolah. Namun, apabila berada di luar sekolah, saya akan bila-bila masa boleh memakai kain batik sahaja. Sukar dimengertikan kan?Tidak mengapa..hanya saya yang memahaminya. Jika ada yang memahaminya,mungkin kita sealiran pemikiran dan perasaan. Terima kasih.

6 comments:

xplorer said...

tahniah sebab dah jadi cikgu.awak dah buat bisnes travel agent ke? mcm mana awak buat?

Anonymous said...

Hi !.
You re, I guess , perhaps curious to know how one can collect a huge starting capital .
There is no need to invest much at first. You may begin to receive yields with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you thought of all the time
The company incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with affiliates around the world.
Do you want to become an affluent person?
That`s your chance That`s what you desire!

I`m happy and lucky, I began to get income with the help of this company,
and I invite you to do the same. It`s all about how to select a proper companion who uses your money in a right way - that`s it!.
I take now up to 2G every day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to join , just click this link http://ebukixedu.freewaywebhost.com/uwisot.html
and lucky you`re! Let`s take this option together to become rich

AFITI said...

salam

en.xplorer..sy hanya link dgn uncle di sana sahaja..skdr mmbntu beliau shj..smbil2 sy pun tgh mncari2 pluang utk ke sana jika ada rezeki..smbil2 tu invite sapa2 y nk join then..link dgn beliau di sana...jom lah ikut..kalau en.xplorer nak ke sana bersama team..blh la..saya linkkan..

Anonymous said...

Hi !.
You re, I guess , perhaps very interested to know how one can reach 2000 per day of income .
There is no need to invest much at first. You may start earning with as small sum of money as 20-100 dollars.

AimTrust is what you haven`t ever dreamt of such a chance to become rich
AimTrust incorporates an offshore structure with advanced asset management technologies in production and delivery of pipes for oil and gas.

Its head office is in Panama with structures everywhere: In USA, Canada, Cyprus.
Do you want to become really rich in short time?
That`s your chance That`s what you wish in the long run!

I feel good, I began to take up income with the help of this company,
and I invite you to do the same. If it gets down to select a proper companion utilizes your savings in a right way - that`s the AimTrust!.
I earn US$2,000 per day, and my first deposit was 1 grand only!
It`s easy to start , just click this link http://wonehuza.envy.nu/gujiqehy.html
and go! Let`s take this option together to become rich

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

tahniah utk awak..tq coz sudi jenguk blog saya.. slm perknlan dr saya ek..:)

AFITI said...

salam mama danish..tkasih juga singgah kt blog ni,.salam kenalan juga buat mama danish..hehe..;p

::Window Shopping, Trendy and Design::

Doaku

http://www.youtube.com/watch?v=pLv-Nnr8XhI&feature=player_embedded#at=42